Събота, 2-ри декември 2023 г. | 16:39:33

Забележник

Кметът днес ще празнува мнооого с пенсионерите

Детелина НиколоваДетелина НиколоваКметът Детелина Николова ще посети днес последователно четири пенсионерски клуба по случай празника Бабинден и ще награждава.
"Първият клуб, който Николова ще посети е "Европейски гласове". Поканата е отправена за 10. 30 часа. След това кметът ще празнува с пенсионерските клубове в квартал "Христо Ботев", "Отец Паисий" и "Любимец", пише в прессъобщение на община Добрич. Не ни уведомяват по-колко време Николова ще стои във всеки от пенсионерските клубове, но явно няма да е по няколко минути, защото "за доброто настроение по случай празника за възрастните хора са подготвени кошници с шампанско, сладкарски изделия и деликатеси." Освен за хапка и пийка с пенсионерите, на кметицата ще й  трябва и време за "да награди любителските състави с парични индивидуални и колективни награди по повод завоюваните призови места на Националния фолклорен преглед на художествената самодейност". Според прессъобщението тя ги награждава, защото общината ежегодно подпомага финансово участието на тези пенсионерски клубове. Ние добавяме, че  почетените възрастни винаги се отблагодаряват на... Кмета. Затова днешната обиколка ще бъде дълга – като един продължителен и уморителен предизборен тур.

Коментари  

-1 #1 оценка 21-01-2015 11:28
Отново с парите на данъкоплатците си прави предизборни турнета.Горкият бюджет ,през тази година съвсем ще бъде опоскан за такива прояви.Вероятно това е решение на верният съветник,който без капка свян обяви официално.
Цитиране