Петък, 1-ви декември 2023 г. | 22:03:49

Пресечки

Йордан Йорданов: На моите опоненти взеха да не им издържат нервите!

– Господин Йорданов, в навечерието сме на втория рунд от изборната битка. Калничка кампания май се получи?
– Очаквах честна игра, но това не се получи. Надявах се, че поне през последните два дни ще е спокойно, но уви. Освен всички инсинуации, на които бяхме свидетели дотук, моите привърженици ме предупредиха, че предстои нов епизод с изфабрикувани компромати.
– Следват ден за размисъл и после изборен ден. Тогава може да се случи само активно мероприятие.
– Предупреждението е за нещо такова. Казаха ми, че ми готвят някаква постановка. Искрено се надявам  това да не е вярно.
– Вашите опоненти май не искат да приемат резултата?
– Мисля, че вече цял Добрич прие резултата. Фактът, че днес Административният съд отхвърли жалбата на ГЕРБ, е много красноречив.
– Битката се затегна. Според кандидата на ГЕРБ Детелина Николова сте й приписали недостойно поведение, каквото вие самите сте имали?
– Ние се държахме достойно и никога не сме я нападали директно. Но, колкото повече наближава втория тур, толкова нападките и агресията от тяхна страна се покачват. Може би не им издържат нервите.
– В момента се наблюдава изключителна мобилизация.  За първи път ми се случва да видя толкова мотивирани млади хора да излязат и да агитират да се гласува. Да не би пък Добрич вече да се е събудил?
– Пробуждането започна още в края на първия тур. Смятам, че Добрич вече е тръгнал по пътя на промяната. Крайно време е да задържим нашите деца в града. Крайно време е младите хора да покажат, че са двигател на едно ново общество.
– Дали изборът в неделя ще бъде свободен?
– Свободният избор е демократичното право на всеки гражданин. Най-важното е, че трябва да се гласува, ако искаме да има промяна в града.

Местни избори 2015

Купуването и продаването на гласове е престъпление!