Петък, 12-ти юли 2024 г. | 16:55:01

Новини

Заради поредна авария по ул. "Витоша": Центърът на Добрич ще остане утре без вода

Снимка: АрхивСнимка: АрхивЦентърът на Добрич ще остане без вода във вторник (24 октомври), заради авария на улица "Витоша", съобщават от ВиК. Кранчетата ще бъдат сухи утре от 08. 30 до 17. 00 часа, гласи уведомлението, качено на сайта на водното дружество.
Проблемите в района на болницата са вече почти през ден. Като причина обикновено се посочва амортизираната водопреносна мрежа. Според наблюдатели обаче има и други стряскащи обстоятелства, които обричат града на безводие. Наши източници разказаха, че последната голяма авария по улица "Панайот Хитов" била отстранявана два дни, защото през първия ден не пристигнали необходимите части. Работниците били принудени да заровят изкопа, а на следващия ден пак да го разкопаят.
А служителите на ВиК Добрич в момента рабогели под стрес, защото предстояла поредната оптимизация във фирмата.

Коментари  

+1 #1 Пламена Тодорова 24-10-2017 03:13
Живея в района на болницата, на улица „Абрит”№7.От юли месец насам животът ни е ад, почти постоянно сме без вода, а когато има тече много слабо.Не сме се къпали нормално не помня от кога.Топлим в кани, легени и така.Подавахме жалби и във ВиК и в общината, няма отговор.Не знам вече какво да правим, не се издържа.
Цитиране
Последни новини