Петък, 23-ти яевруари 2024 г. | 07:44:57

Новини

Заловиха опасни грабители в Добрич, нападали жертвите вечер

Полицията в Добрич залови трима извършители на грабежи, които нападали граждани вечер. Триото изскачало ненадейно, блъскало и удряло жертвите и им отмъквало ценностите, парите и документите, съобщават от ОД на МВР.
На 10 септември, около 20:40 часа в района на ж.к. "Балик" тримата  престъпници нападнали 53.-годишна жена. Единият и нанесъл удар в лицето, а другият грабнал чантата й с намиращите се вътре мобилен телефон, 230 лева и лични документи.
На 11 септември, около 20 часа, бандитите нападнали 68-годишен мъж в квартал  "Дружба".  Чрез сила те отнели от ръцете му найлонов плик с 1 500 лева и лични документи. Час по-късно триого се появило в района на църква "Св. Димитър" в кв "Балик". Там нападнали  48-годишна жена и отмъкнали  дамската й чанта. Половин час по-късно, грабителите се появили по улица "Емона" и нападнали 69-годишна добричлийка. Откраднали й дамската чанта с лични документи вътре, мобилен апарат и пари. Според източници на Бележник.бг, на другия ден апашите теглили пари от банковите карти на ограбената.
След проведени оперативно-издирвателни мероприятия в края на миналата седмица са задържани под стража 18-годишният С.К., 17-годишният  С.Й. и криминално криминално проявеният и осъждан М.А., на 25 г. И тримата мургавеляци са от  Добрич. Работата по установяването и документирането на престъпната дейност на извършителите продължава по описа на Първо РУП Добрич.

Коментари  

0 #1 Име 17-09-2014 20:53
какви мургавеляци бе, цигани пишете, гнусни, нагли, нахални, миризливи, долни неща
Цитиране
Последни новини