Вторник, 25-ти юни 2024 г. | 15:02:46

Новини

Рекордни отстъпки за модни дрехи в Мол Варна

Shopping Fest ще тръгне на 15 август в Мол Варна. Постителите ще могат да се възползват от рекордни отстъпки в обектите на територията на търговския център. Дамски, мъжки и детски облекла и обувки – включително от последните модни колекции, чанти и бижута, марково бельо и спортни стоки, парфюмерия и козметика, слънчеви очила и корекционни рамки ще се предлагат с до 70% намаление от цената. Нещо повече - Shopping Fest ще даде на варненци възможност за много безплатни забавления в празничния ден:
От 11 до 13 часа анимация с балони и рисунки върху лица ще развлича най-малките посетители на Мол Варна, а между 13 и 15 часа игрите в детския център на ет. 3 ще бъдат на половин цена. От 14 до 16 часа любителите на билярда ще могат да размахват безплатно щеките около масите в спортния бар на ет. 4. Между 13 и 15 часа без такса ще бъдат игрите в залата за тенис на маса на ет. 1, а от 12 до 15 часа е времето за безплатни тренировки в най-модерния фитнес в града – на ет 3.
От сутринта до вечерта ще продължат свободните занимания и уроци по танци в центъра за движение на ет. 1. Програмата е пъстра, богата и продължава повече от 10 часа с йога, пилатес и зумба, балет и фламенко, корейски, ориенталски и латиноамерикански танци за деца и възрастни, за начинаещи и напреднали.
Shopping Fest ще сложи финален акцент на летните намаления в Мол Варна и ще даде зелена светлина на новите модни колекции за Сезон есен-зима.
Последни новини