Вторник, 25-ти юни 2024 г. | 14:46:22

Новини

Община Добрич лиши Бележник от информация по мейла, но не се отказа да хейтва в сайта

"Ти се вземаш прекалено насериозно!" Това ни обясни днес пиарката на община Добрич Галина Миткова, след като се наложи да питаме защо община Добрич ни е лишила от възможността да получаваме информация по мейла.
От 16 октомври Бележник не получава никакви информационни съобщения по мейла. Никакви, дори културния афиш! Отначало мислехме, че става дума за някакво недоразумение. Написахме мейл до общината в желанието си да изясним причините. Отговор не получихме. Днес звънихме на пресаташето Паша Градешлиева. Тя ни отговори, че информацията на общината е публична и можем да си я вземем от сайта. Получила ни писмото и го предала на  пиарката Галя Миткова, да сме й се обадили на нея. Звъннахме на пиарката и проведохме абсурден разговор. Многократно ни беше обяснено, че всички прессъобщения на общината били публични и публикувани на сайта, а те много рядко пращали прессъобщения. Обяснихме, че не сме очаквали общината да стигне Галина МитковаГалина Митковадотам, да маха от преслистата мейл на журналист. Получихме характерния за Миткова словесен потоп  – тя прекъсва, не изслушва, отрича всичко, избухва в подигравателен смях, напада, винаги е невинна, забива те в дреболия, иска да знае кое точно и кога точно и така, докато обезсмисли разговора. По някое време обясни, че ни получила мейла, но не била провела разследване. (?) Понеже разговорите с Миткова са наистина неприятни, се наложи да стигнем до общинските тролове и хейтъри. "Общинските тролове и хейтъри са само твои филми, изстреля Миткова и последва нов словесен потоп.
В Бележник работим с факти и доказателства, затова ще съобщим, че община Добрич отдавна хейтърства в сайта и винаги го прави под текстове, свързани с общината. Последният общински хейт в сайта Бележник е от преди пет дни. На 02.11.2018 г., в 09:12 часа, общинар, скрил се под името Добричлия, е написал: "В редакцията на "Бележник" кипи безсмислен труд". Коментарът е под текста: "На четвъртата година от мандата визионерът Данчо взе да променя... входа на Добрич".  Откъде знаем, че е общинар ли? Ами пише го в IP-то. Тъй като община Добрич не е физическо лице, а институция, която не би трябвало да позволява на служителите си да хейтват в работно време, публикуваме данните, без да чакаме Миткова да си направи разследването:  

inetnum:  46.47.127.240 - 46.47.127.255
netname:   DOBRICH-MUNICIPALITY
descr:  Dobrich Municipality
country:  BG

Редакционен коментар:
Не смятаме за необходимо да обясняваме какво поведение изисква длъжността на отговорящия за връзките с обществеността в една институция, нито пък да изясняваме какво е това преслиста и кога и как се ползва.
Ще оставим без коментар и кой "се е взел насериозно".
Ще кажем само, че намираме случващото се за твърде симптоматично и твърде тревожно за Добрич!

Коментари  

+7 #2 Бармалей 07-11-2018 20:19
Цитат от Хейтър:
Потвърждавам, че в редакцията на "Бележник" кипи безмислен труд. :D :D :D

Добре бе, за днес - ясно; говорили си по телефона с Юлиана Велчева. Ми вчера къв смислен труд положиха пресаташето и пиарката? Ми оня ден? Бахти широкоскроената община - пиар, пресаташе... и това за един-единствен сайт, осмеляващ се да им каже, че са крадливи дебили?
Цитиране
+2 #1 Хейтър 07-11-2018 14:52
Потвърждавам, че в редакцията на "Бележник" кипи безмислен труд. :D :D :D
Цитиране
Последни новини