Петък, 23-ти яевруари 2024 г. | 08:26:20

Новини

Мънички манекени подкрепиха "пеперудените" деца

Малчугани разходиха модни дрешки по подиума на Мол Варна в събота по време на благотворителното ревю в подкрепа на "пеперудените" деца в България. Проявата бе организарана от варненската "Работилница за мечти".
Малките манекени от агенция VIP Fashion и балеринките от балетна школа "Реверанс" забавляваха гостите, отправяйки към тях покана за благотворителния танцов спектакъл по стихове на Мадлен Алгафари "Всички можем да лети". Той ще бъде представен на 3 ноември във Фестивалния и конгресен център, а част от стойността на всеки билет ще бъде дарена на ДЕБРА БГ - пациентската организация, която защитава правата на хората в България, страдащи от булозна епидермолиза.
Със средствата, събрани от кампанията, в плевенската болница ще бъде оборудвана специална стая за нуждите на децата с кожа, крехка като крилца на пеперуда. Около 100 души у нас страдат от рядкото заболяване. Във Варна също живее "пеперудено" дете. Стоил е само на годинка и четири месеца и има брат близнак - Никола, който, за щастие, не е засегнат от коварната болест.

detsko-revu-mallvarna-01.jpgdetsko-revu-mallvarna-02.jpgdetsko-revu-mallvarna-03.jpgdetsko-revu-mallvarna-04.jpgdetsko-revu-mallvarna-05.jpgdetsko-revu-mallvarna-06.jpgdetsko-revu-mallvarna-07.jpgdetsko-revu-mallvarna-08.jpgdetsko-revu-mallvarna-09.jpgdetsko-revu-mallvarna-10.jpg


Последни новини