Събота, 2-ри декември 2023 г. | 16:47:30

Новини

Чистка на кадри на ДПС Добрич

Ердинч ХаджиевЕрдинч ХаджиевВ рамките на три месеца са уволнени от държавни и общински служби шестима активисти на ДПС, съобщи пред Бележник областният лидер на движението в Добрич д-р Ердинч Хаджиев и  изреди имената на уволнените: Директорът на областна служба "Земеделие и гори" Зия Халил, Илхан Ахмед – инспектор в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), Гюрсел Кърнак– старши инспектор в същата агенция, Филиз Карани – младши експерт в общинска служба "Земеделие" в Крушари, Гюлчин Муталиб – общинска служба по земеделие в Тервел, пак младши експерт, Нурджихан Сали – счетоводител във ВиК Добрич. Хаджиев подчерта, че става дума за уволнения, не за съкращения, което си е политическа чистка.

Коментари  

-3 #2 drago 29-01-2015 11:31
В Търновската конституция на циганите е забранявано да имат право на глас, дано това да е началото. Няма данни след освобождението на България да има останали турци тук. Откакто падна комунизна всички цигани станаха турци.
Цитиране
+11 #1 Мисля 28-01-2015 22:01
Уважавам много доктор Ердинч Хаджиев и мисля, че щом повдига въпроса за чистките е много добре подготвен, както добре подготвена е била и Гюлчин Муталиб-младши експерт в общинска служба по земеделие в Тервел, за която във всички официални документи царевицата е "мисир". Да... наистина младши експерт....хвала на такива експерти, жалко за тяхната "чистка".
Цитиране
Последни новини