Вторник, 16-ти април 2024 г. | 20:05:29

Лайф

Румънеца и Енчев правят вампирско шоу за Хелоуин във Варна

Страховити вампири, смразяващи кръвта зомбита, ефирни феи, приказни, филмови и анимационни герои се готвят да окупират търговския център във Варна. Всички кандидати за вампирска слава могат да се включат в най-пъстрия и забавен Градски Хелоуин парад, който ще се проведе в последния ден на октомври в Мол Варна. Парадът е за всички, без ограничение на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили.
Този път за Хелоуин в търговския център ще пристигне един истински потомък на легендарния Граф Дракула, наричан за по-кратко Румънеца. Той ще бъде съпровождан от сценичния си партньор, известен като Енчев. Емблематичното дуо е подготвило зашеметяващо шоу за гостите.
По традиция всички участници в празника  ще получат лакомства от "Захарни заводи" – Горна Оряховица. За победителите в конкурсите за най-страховит костюм, най-добре изработен фенер от тиква, най-млад участник и още категории ще има много изненади и големи награди.
Непосредствено преди парада – от 12 до 18 часа на 31 октомври, в централното фоайе на Мол Варна професионалисти в макиажа ще гримират безплатно всички желаещи да се включат в празничната фиеста. Тя ще започне точно в 18 часа, а след 22 часа празникът ще продължи на четвъртия етаж в Мол Варна с Halloween After Party в Playground.