Вторник, 25-ти юни 2024 г. | 14:46:58

Лайф

На бал 2015: Дантела, пайети и гол гръб

Дантела, пайети, гол гръб и семпъл шик. Това са актуалните модни тенденции за предстоящите абитуриентски балове.
Дантела, дантела и отново дантела – вечна прелест, която прави тялото още по-женствено и секси, категорични са асовете от модните подиуми. Този сезон дантелата е хит в абитуриентските рокли.
Другата актуалност е блясъкът под формата на кристали или пайети. Слагат се поотделно или в комбинация. Следващият моден елемент е голият гръб. Това е избор за тези момичета, които искат деколтето да е по-високо. Голите части от тялото могат да се покрият с прозрачна мрежа. Поставена в областта на деколтето, гърба или други части от роклята, материята, която изглежда като втора кожа, създава едновременно загадъчен и провокативен вид.
Този сезон модните диктатори са облекли кралиците на вечерта в тюлени дрехи. Едни малки принцеси, които сякаш идват от вълшебни приказки. Тези, които спазват стриктно модните тенденции и се имат за дръзки и темпераментни, трябва да се облекат в червено, гласят инструкциите за сезона. Какъвто и цвят да изберат обаче, момичетата не бива да забравят, че роклите с изчистен и елегантен дизайн са винаги актуални. Защото семплият вкус обикновено е комбиниран с интелектуални висоти.

 

Коментари  

-1 #1 Qnislava 28-03-2017 09:13
Kakva e cenata na roklqta s paieti gol grub
Цитиране