Вторник, 5-ти декември 2023 г. | 11:28:55

Лайф

Гуинет Полтроу издигна глас срещу гадните коментари в нета

Холивудската звезда Гуинет Полтроу призна, че се засяга от гадните коментари и обидни забележки в интернет и поиска омразата в мрежата да бъде прекратена. По време на конференция на програмисти на уебсайтове актрисата заяви, че е нехуманно да се публикуват обиди. Според нея това е все едно "да бъркат в раните от обидите в училище всеки ден отново и отново всеки ден".
Гадните коментари са болезнени, дори ако жертвата е звезда, разкри   Полтроу. "Като звезди, срещу нас винаги са хвърляни камъни и то поради основателна причина: Ние сме досадни. Някои от нас изглеждат добре, изглежда имаме пари, животът ни уж е като от приказка… Дори и да не е такъв случаят, ние го разбираме", коментира носителката на Оскар. После продължи с откровенията: "Когато някой надигне глава над повърхността, в която и да е област на работа, му отрязват главата. Ние по природа се чувстваме така и постъпваме така… Това е, нещата стоят така."
"Като прегледаш онлайн коментарите за себе си и за приятелите си, осъзнаваш, че това е нехуманно. То е както по време на война – действаш по кървав и нехуманен начин. Надявам се един ден да се избавим от това и да достигнем следващото ниво на съзнание", пожела Гуинет Полтроу, цитирана от БГНЕС.