Вторник, 5-ти декември 2023 г. | 10:58:53

Лайф

Джордж Клуни търси във Венеция тихо място за венчавка

Амал Аламудин и Джордж Клуни | Снимка: АрхивАмал Аламудин и Джордж Клуни | Снимка: АрхивЗвездният Джордж Клуни и адвокатката по човешките права Амал Аламудин, които се сгодиха през април, ще се венчаят в Италия през септември. Двамата влюбени се отказали да организират сватбата в имението на Клуни на брега на езерото Комо, защото сметнали, че не е достатъчно уединено. Освен това актьорът не искал да създава неудобство на съседите си.
"Джордж и Амал искат да се оженят в Италия, но се нуждаят от място, което предлага на тях и на гостите им уединение", обяснил пред в. "Ню Йорк Пост" запознат източник. Известната двойка е забелязана преди няколко седмици да вечеря в ресторант "Да Иво" във Венеция. 53-годишният актьор и неговата любима се насладили на традиционни италиански ястия и напитки. Преди това били обиколили няколко сватбени обекта. Накрая отишли на аерогарата във Венеция и литнали с хеликоптер.
Преди време се твърдеше, че Джордж и Амал смятали да се оженят в двореца Хайклиър, където е сниман сериалът "Имението Даунтън". Адвокатката обаче  отменила решението, след като научила, че бившата британска моделка Кейти Прайс се венчала там с първия си съпруг Питър Андре през 2006 г.
"Амал не знае много за звездите, но е добре осведомена коя е Кейти Прайс и не искаше големият й ден да се свързва с подобен род медийни циркове." Така запознат източник обяснил причината влюбените да търсят други места за венчило.