Вторник, 25-ти юни 2024 г. | 16:00:50

Лайф

Дълги плетени дрехи и винтидж модели – хит през зимата

Пончото е особено актуално през този сезонПончото е особено актуално през този сезонМодата от 50-те и 60-те се завръща! Дългите плетени пуловери, палтата до глезена и облеклата от кожи са най-актуалните дрехи за есен/зима 2015, според диктаторите на модните подиуми. Край на строго официалните или твърде спортните дрехи. Този сезон са в сила принципите удобно, шикозно и непринудено. Спокойно можете да извадите от гардеробите оригиналните винтидж модели и да тръгнете с тях по улиците.
Огромните плетени пуловери до коляното и дрехите с поло яка са едни от най-характерните модни тенденции. Леко грубата и неглижирана плетка контрастира чудесно с женственото излъчване, напомнят дизайнерите. Плетените дрехи са едновременно шикозни и топли за студените дни. Ангорската вълна и кашмирът са особено подходящи, защото позволяват на кожата да диша.
Носи се много и пончо. Дължината му е в различни варианти – късо до кръста и дълго, стигащо чак до колената.
Вадете дрехите във винтидж стилВадете дрехите във винтидж стилСледващата модна тенденция са дългите до глезена палта от дебел вълнен плат. Новото е, че са много цветни. Особено предпочитани са планинските шарки, характерни за Андите.
Животинските кожи продължават да са отново на мода. При тях преобладават смелите цветове и кройки. Не е нужно да се притеснявате, че заради вашия уют е убито животно. Изкуствените кожи са също толкова красиви. Актуалната дължина е до коляното и до средата на прасеца.