Вторник, 25-ти юни 2024 г. | 15:56:23

Лайф

Банските с африкански мотиви – хит през 2015-та

Хит през 2015-та година ще бъдат моделите бански с африкански и марокански мотиви. Тенденцията важи и за костюмите от две части, и за целите модели.
Вдъхновени от Мароко, заплетените принтове върху еластичен жакард са изключително актуални за лято 2015. Палитрата от цветове съдържа свежи лилави и оранжеви нюанси, които безспорно напомнят за наситените аромати на африканското кралство. Платовете също са с типичните за региона декорации.
Другите тенденции са големите шапки и тропическите принтове идват с полъха на тики културата на Полинезия (древни фигурки и украшения, ръчно изработени от дърво, които са духовен и религиозен символ). Моделите могат да бъдат открити в комбинация с леопардови принтове върху ретро кройки.
Тази година ще продължи да важи и правилото за геометричен стил – бански с едно рамо. Само роклите с едно рамо са по-популярни от банските костюми в същия стил! Това е и най-актуалният и семпъл вариант за бански през летния сезон на 2015. Почитателките на модните експерименти ще оценят високо банските както с презрамка само на едното рамо, така и банските със зигзагообразен силует – с разрез под корсажа, който преминава диагонално през корема и стига до мини боксерки с ниска талия – тотален хит за сезона!
Актуални ще бъдат и бански с ресни, пискюли и завързани лентички. Пискюлите и ресните на деколтето увеличават оптически гърдите, а също могат и да скрият коремчето, ако са по краищата, така че правилният подбор на тези детайли може да ви помогне да скриете някои недостатъци по тялото ви.
Отново навлизат и целомъдрените модели в ретро стил. Целомъдреният силует на модерния ретро бански костюм се изразява чрез дълбока долна част, закрито деколте и корем, както и горна част с широки чашки. Тези модели бански ще ви помогнат да изглеждате изтънчени и елегантни. Не на последно място, създават усещане за секси визия. Любителките на ретро моделите могат да се спрат и на бански в стил "моряк". Подходящи за разходка с яхта или круиз са банските костюми в бяло и синьо или с линии в червено, които са декорирани с украшения в стил "капитан".